JJ TOOLS je proizvajalec trdo-kovinskega rezilnega orodja kot so rezkarji, svedri, posnemala… Rezkarji so primerni za obdelavo jekel, grafita, barvnih kovin in aluminija ter plastike.

Prenos kataloga 2020: 2020 JJTOOLS CATALOG

Podjetje proizvaja orodje za rezkanje, struženje, vrtanje, grezenje. BFT Burzoni zagotvalja izjemno kakovost, ugodne cene ter dobavljivost celotnega programa v 24 urah.

Prenos kataloga: catalogo-bft-2018

Van Hoorn Carbide je specialist za rezkarje iz karbidnih trdin – hardmetala: najvišji standardi kakovosti, vodilna tehnologija, tehnično znanje, izkušnje in podpora so njihove prednosti.

Prenos kataloga:Catalogus-2020

Izar cutting tools je socilano podjetje, ki proizvaja rezilno ordodje pretežno iz HSS v programu pa se nahaja tudi precej hardmetal oz trdokovinskih orodij. Že od začetka leta 1910 je njihova posebnost proizvodnja preciznih rezalnih orodij (svedrov, končnih rezkarjev, …) za različne industrijske namene, kot so vrtanje, struženje, rezanje in rezkanje in struženje
Ponuja tudi široko paleto orodij za strojno opremo in gradbeništvo.

Prenos kataloga – orodje za CNC obdelave:

KATALOG 2020

Prenos kataloga – ročno orodje in orodje rezilno orodje za ročne obdelave: KATALOG 2020 – PROFESSIONAL

Podjetje NT TOOL proizvaja vpenjalne sisteme za orodje. Vpenjala imajo posebno prevleko, ki jih ščiti pred poškodbami. Preciznost obdelave pa zagotavlja opleanje orodja v zgolj nekaj mikronih.