0 Items

Polak

"Pohi</p

 

Podjetje Polak cz je sinonim za vrhunsko pohištvo za delavnice in garderobe. Izdelano je iz močne pločevine, ki je prašno pobarvana, kar je garancija za trajnost produktov četudi so le ti postavljeni v negostoljubna okolja.

Nadzor kakovosti je skladen z ISO standardom le to pa zagotvalja, da je vsak produkt ustrezno kvaliteten.

KATALOG IZDELKOV 

 

 

Novosti v programu 2010

Inovativnost sistema predalov

Za povečanje uporabnikovega udobjea pri ravnanju s predali, se je oprijem predala razširilo in otrdelo. Razširitev in vstavljanje predala (tudi težko obremenjeno), je sedaj veliko bolj udobno kot prej.

 

 

Inovacija “Blokada predalov s centralnim zaklepanjem”

Nova zasnova blokade proti izvlačenju več predalov sočasno z nižjo ravnjo hrupa in večjo gladkostjo zapiranja.Spremembe v sistemu oblikovanja tudi signifikantno bolj gladko delovanje polja zaklepanja med odklepanjem in zaklepanjem. Intenzivno testiranje novega sistema, se je prav tako izkazal kot dober saj je faktor napake zmanjšan (skoraj na 0%), tako imenovanega “rollover” – blokada predalov / napake pri zaklepanju – ki so se občasno dogajale pri starem sistemu.

Inovacije mehanizma vodil predla

V starem sistemu je bil nameščen omejilec odpiranja predala z vijakom. Novi sistem je tako imenovani »Klip-klap«. To omogoča kupcu, da si sam prekonfigurura predale brez orodja.