0 Items

Zastopstva


 

"rezkalno

Podjetje proizvaja orodje za rezkanje, struženje, vrtanje, grezenje. BFT Burzoni zagotvalja izjemno kakovost, ugodne cene ter dobavljivost celotnega programa v 24 urah.

 


Podjetje izdeluje svedre že od leta 1910. Je eno edinih še preostalih v Evropi, ki ima lastno proizvodnjo svedrov in rezkarjev iz HSS in PMX materiala. Tradicija in izkušnje so zagotovo garancija za kvalitetne izdelke.

 


Podjetje NT TOOL proizvaja vpenjalne sisteme za orodje. Vpenjala imajo posebno prevleko, ki jih ščiti pred poškodbami. Preciznost obdelave pa zagotavlja opleanje orodja v zgolj nekaj mikronih.

 


 

Pohištvo za delavnice po meri

 

Omare in mize iz njihovega asortimana zagotavljajo trajnost, saj so izdelana iz močne pločevine ter pobarvana s prašno barvo. Velika možnost kombinacij omar in miz ter visoka nosilnost bodo ustrezali vsaki delavnici. Podjetje v celoti proizvaja pohištvo v lastni tovarni.

 


Keyang že vrsto let izdeluje električno ročno orodje, ki ustreza vsem zahtevam profesionalnih uporanikov. Zaradi robustne izdelave lahko jamčimo dolgo življensko dobe ter izjemno ekonomičnost. Vse to in še vel za izjmeno rezumljivo ceno.

 


Lestoprex je švicarski proizvajalec orodja za ročno raziglevanje. Visoka kvaliteta in tradicija so zagotovilo za orodje, ki je zanesljivo in oma dolgo življensko dobo.

1